Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Webáruházak képes leírás - Akvarisztika.tlap.hu
részletek »

Webáruházak - Akvarisztika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: akvarisztika.tlap.hu » Webáruházak
Keresés
Találatok száma - 16 db
Akvárium és akvárium felszerelések

Akvárium és akvárium felszerelések

Web áruházunk létrehozásakor arra törekedtünk, hogy minél olcsóbb akvárium és akvárium felszerelés legyen elérhető a kedves érdeklődőknek széles választékban. A hirdetők Ömökért versenyeznek. Érdemes rendelés előtt jól átgondolni, hogy milyen akváriumra van szükségünk, valamint hogy ezt az akváriumot, hogyan rendezzük be, hogyan tartjuk tisztán stb... ezzel is minimalizálva a kiszállítás költségét (ne kelljen többször szállítani plusz költségért). Web áruházunk folyamatos feltöltés alatt áll, vonatkozik ez az akváriumokra, külső szűrőkre, belső szűrőkre, fűtő szálakra, dekorációkra, és más akvarisztikai termékre is.

Akvárium szett

Akvárium szett

Hallatlan, hogy nem látta még a Korallsziget remek ajánlatait! Az akvarisztikai cég vállalja egyedi akváriumok készítését, karbantartását; ezen felül egyéb kiegészítők forgalmazását is. Ha tengeri akváriumra vagy akvárium szettre van szüksége, szerezzen be náluk mindent, egy helyen. Tekintse meg akvárium áraikat, vagy válasszon a haltartáshoz elengedhetetlen vízszűrők, lehabzók és haleleségek garmadájából. Biztosítson megfelelő körülményeket vízi élőlényeinek, hogy úgy élhessenek az akváriumban, mint hal a vízben.

Akváriumok

Akváriumok

Kínálatunkból: Akváriumok, akvárium szettek, díszhalak, kerti tó, állateledel, kutya, macska, kutyatáp, kutyaház, macskaalom, cicakosár, kerti tó szűrő, akváriumi szűrők, díszhal eleség, haleledel, jutalom falat, akvárium világítás, fénycsövek, kész akváriumok, díszmadár, díszpinty, papagáj, kalitka, madáralom, vizinövény, levegőztető, sügér, gurámi, márna, molly, csincsilla, vadászgörény, rágcsálóalom, hörcsög, egér, tengerimalac

Aqua Box

Aqua Box

Mit talál itt? Fagyasztott krill eleség, Fagyasztott fehér szúnyoglárva, Mangrove gyökér 7 -es méret, 211 literes ovális asztal akvárium szett, Standard akvárium háttér 100x50, Jura szikla, Standard akvárium háttér 120x50, Kék neonhal, Atman CF600 külső szűrő, Fagyasztott diszkosz mix, Kétajtós akvárium bútor 80x35, Fekete pala, Aqua Nova 420 literes akvárium szett bútorral, Diszkoszhal, Ecsetfarkú platti.

Aqua Impex akvarisztika

Aqua Impex akvarisztika

Cégfilozófiánk az édesvízi és tengeri akvarisztikai termékek, Nano akváriumok, terráriumok, terrarisztika  lehetőleg teljes, vagy legalábbis a legszélesebb kínálata vásárlóink részére, amely kiemel bennünket az egyéb oldalak közül. Rengeteg energiát fordítunk a webshopunk tökéletes, és professzionális üzemeléséhez, melynek fő célja a felhasználóbarát kezelőfelület, és a minél egyszerűbb vásárlási lehetőség. Több EU-s tagállamból importálunk olyan termékeket, amelyek Magyarországon nem, vagy csak nehezen szerezhetők be. Természetesen ha olyan termékre van szüksége, amit az áruházunkban nem talál, kérjük jelezze, és gyors szállítási idővel beszerezzük Önnek.Több éves akvarisztikában, és akvarisztikai eszközök gyártásában eltöltött tevékenységünk alatt kiváló kapcsolatot sikerült kialakítanunk megbízható szakemberekkel, így főleg a nagyméretű eladó akvárium, akváriumbútor, terrárium készítés ében kivitelezésében versenyképes olcsó árakkal, gyors gyártási, és szállítási idővel állunk  az ügyfeleink rendelkezésére.

Auqa Depo

Auqa Depo

Sok díszhalkereskedésben lehet vásárolni kisebb, 20-30 literes akváriumot, de nem árt tudni, hogy ezek inkább csak tenyész- vagy nevelő akváriumnak valók. Ilyen kis méretű akváriumban biológiai egyensúly csak nagyon nehezen, nagy körültekintéssel alakítható ki, de inkább azt lehetne mondani, hogy nem alakul ki... Mindenesetre több tapasztalat szükséges hozzá, kezdőknek nem ajánljuk. Általánosságban azt lehetne mondani, hogy kezdő akváriumnak 60-70 literest már lehet vásárolni, de ha hely és lehetőség van rá, akkor inkább 100 literes legyen az alsó határ. Előre gondolni kell arra is, hogy egy ekkora méretű akváriumot nagyon könnyen túl lehet népesíteni, sok kezdő akvarista került már ebbe a hibába. Ekkor jön a választás, hogy vagy abbahagyjuk a vásárlást, és megmaradunk a jelenlegi méretnél, vagy ha megtetszett a víz alatti világ, akkor általában jön a következő akvárium vásárlása. Ezt azonban érdemes nagyobbra tervezni.

Azoo akvarisztikai termékek

Azoo akvarisztikai termékek

Cégünk az Azoo cég termékeit forgalmazza. Az Azoo márkanevet a tajvani székhelyű Taikong Corporation biotechnológiai cég 1996-ban hozta létre azzal a céllal, hogy kutatásaikat, fejlesztéseiket a hobby akvaristák részére is elérhetővé tegyék. Ezzel is segítve a problémamentes és természetes élővilág létrehozását otthonunkban, hogy a rohanó mindennapjainkban is részesei lehessünk a természet egy apró részének. A gyártó ISO:9000 valamint ISO:14000 certifikációval rendelkezik, megfelel a legszigorúbb előírásoknak mind a gyártástechnológia mind a termékek minősége terén. laboratóriumuk és gyártósoruk magas technikai színvonalat képvisel, előtérbe helyezve a környezetvédelmet (anyagfelhasználás, alapanyagok, technológia, stb). Webáruházunkban megtekintheti és megrendelheti ezen termékeket. Tegyen próbára Ön is!

Díszállat üzlet

Díszállat üzlet

Az oldalt a Panzi-Pet díszállatfelszerelési cikk nagykereskedés üzemelteti. Célunk a fogyasztó tájékoztatása és minél jobb ellátása a kiskereskedőkön keresztül. Kérjük kérdéseivel forduljon hozzánk vagy a legközelebbi díszállat kereskedőhöz, kattintson a "üzletek akiket ajánlunk" linkünket.

Green Aqua

Green Aqua

A modern akvarisztika talán legszebb, legérdekesebb ága az akvakertészet. Népszerűsége annak köszönhető, hogy látványa a víz alatti természet egy darabkáját csempészi az otthonunkba. A módszer szülőatyja a japán Takashi Amano. Az általa kitaposott úton igyekszünk mi is továbbmenni.

Hirdetés
Kedvence Web-Shop

Kedvence Web-Shop

Szolnok meghatározó díszállat kereskedése vagyunk immár 15 éves tapasztalattal a hátunk mögött. 2005 óta üzemeltetjük internetes áruházunkat ahol többek között akvárium szett, kutyatáp, macskaajtó, kutyaház, kutyaajtó, terrarisztika, akvarisztika, kalitka, szállító box, kerti tó, szivattyú, rágcsáló kategóriákban több mint 2000 termék közül választhatnak vásárlóink.

Légtisztító és szagtalanító

Légtisztító és szagtalanító

Légtisztító por szagtalanító hatással állat tartók számára, megkönnyítheti az allergiások és asztmások életét. Egy alternatív találmány azoknak akik nem engedhetik meg maguknak a drága légtisztítógépeket. Mind a levegőszennyező anyagait, mind a cigaretta füstöt képes megkötni. Ezek az illóanyagok akkor keletkeznek, mikor a dohány ég. A tapasztalat azt mutatja, hogy a hatóanyag több mint 3 hónapig aktív.

MyPet webáruház

MyPet webáruház

Ha jó minőségű állateledelt vagy felszerelést keresel kedvencednek, jó helyen jársz! Webáruházunkban mindent megtalálhatsz, hogy a kedvenceidnek prémium minőségű tápot, eledelt adhass. Kényeztesd el a kutyádat, cicádat, papagájodat, hörcsögödet, madárpókodat, halaidat! Hálásak lesznek érte. Saját raktárról dolgozunk, így a megrendelt termékeket, akár másnap kiszállítjuk!

Pilis Aqua

Pilis Aqua

Nálunk az akvarisztika és terrarisztika hivatás! A Pilis Aqua -nál mindent megtalál, ami akvarisztikával, díszhalakkal, hüllőkkel és díszállatokkal kapcsolatos. Rendelésre egyedi akváriumokat, és terráriumokat is készítünk. Választékunkat megtekintheti kategóriákra bontva a Kínálatunk menüpont alatt. (haltápok, tápok, kiegészítők, Kellékek, akvárium, terrárium, díszállatok)

Scalare

Scalare

A SCALARE Akvarisztika 1997 óta működő és dinamikusan fejlődő vállalkozás, mely a minőségi akvarisztika népszerűsítését tűzte zászlajára, figyelembe véve és technikailag támogatva azt a trendet, amely a mai modern és exkluzív igények kielégítését tette szükségessé. Nem véletlen tehát, ha az Ön által megálmodott aranyhalas feng-shui akvárium telepítését ugyanolyan gondos tervezőmunka előzi meg, mint a nagyobb, nyilvános helyen felállított több ezer literes bemutató medencék átadását.

Sera

Sera

Célunk, hogy az akvárium kialakításához, berendezéséhez és fenntartásához szükséges kellékeket vásárlóink szakképzett kereskedőknél vásárolják meg, akik tanácsaikkal segítenek eligazodni a piacon fellehető ezernyi különböző termék rengetegében. A SERA termékei az akvárium kiválasztásától egészen az esetleges problémák orvoslásáig jelen vannak, gondoskodva arról, hogy az akvarisztika valóban az legyen, amire hivatott: gyönyörű hobbi, amely rengeteg örömteli percet okozhat hódolójának.

Tesz-vesz

Tesz-vesz

A TeszVesz egy online aukciós szolgáltatás, amely Közép-Európa több országában is működik. A honlap segítségével a felhasználók könnyen vásárolhatnak és értékesíthetnek különböző termékeket. A szolgáltatás 1999-ben indult Lengyelországban, Allegro néven. A honlap magasan a legnépszerűbb aukciós weboldal, közel 10 millió regisztrált felhasználóval.

Tuti menü