Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vidéki akvarisztikai szaküzletek képes leírás - Akvarisztika.tlap.hu
részletek »

Vidéki akvarisztikai szaküzletek - Akvarisztika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: akvarisztika.tlap.hu » Vidéki akvarisztikai szaküzletek
Keresés
Találatok száma - 8 db
Alpha díszállat kereskedés

Alpha díszállat kereskedés

Szerencsés ember az,akinek a hobbyja és a szakmája közel áll egymáshoz. Szerencsés ember az akinek a párja,nem akadályozza,hanem segíti abban hogy hobbyját folytathassa. Szerencsés ember az,aki segíthet másokat. Ennek alapján én biztosan szerencsés vagyok. Gyerekkorom óta érdekelnek az állatok,négy éves korom óta foglalkozom akvarisztikával és minden akkoriban elérhető egyéb állat is megfordult és hosszú boldog életet élt nálam.Mivel Szüleim nem gátolták ilyen irányú érdeklődésemet,egyenes út vezetett az állatorvosi pálya felé. 1984-ben szereztem meg diplomámat.Szakdolgozatomat is "halas" témából írtam.Azóta is állatorvosként dolgozom, Dombóváron rendelőt működtetek.

Amazonas

Amazonas

A világ tengereiben állandó biológiai egyensúly figyelhető meg, a termelő és lebontó folyamatok a maguk evolúciós ritmusa szerint épülnek egymásra. Egy akváriumban ezek az állapotok mesterséges körélmények között jönnek létre, és a legtöbb esetben a biológiai körfolyamatok egy, vagy akár több meghatározó állomása is hiányzik. Az instabilitáshoz hozzájárul még a nehezen szimulálható fény és áramlási viszonyok kisebb nagyobb sikerrel mesterségesen fenntartott állapota, illetve az a tény, hogy az akváriumi élet - legyen az akármekkora - még mindig túl kicsi ahhoz, hogy teljes elszigeteltségben működőképes legyen.

HappyFish

HappyFish

Az osztrák, kiváló min˜ségˆ Happyfish termékek forgalmazójaként kínálunk Önöknek több, mint 30 féle fagyasztott, valamint 40 féle száraz díszhaleledelt. Kedvez˜ árakkal várjuk más díszállatokkal és eledelekkel, valamint egyéb kellékekkel is. Az oldalon csak olyan termékeket mutatunk be ,amelyeket üzletünkben megtalál!

Japán Koi

Japán Koi

A Koi Varázs Kft. kizárólagos importálója a hét legnagyobb és legismertebb márkáknak európában. Óriási választékkal és kiválló alkatrészellátással állunk rendelkezésére. Most előszőr Magyarországon, japán Koi ponty közvetlenül Japánból.

Koi pontyok és egyéb díszhalak

Koi pontyok és egyéb díszhalak

Ha kerti tavába szemet gyönyörködtető aranyhalakat szeretne, akkor nézzen szét weblapunkon. Három féle díszhal közül választhat, melyeket többféle méretben is kérhet. Aranyhalak, arany compók, és koi pontyokat tenyésztünk és értékesítünk rendelés után néhány nap átfutási idővel. A díszhalak mellé igény esetén ajánlunk haleledelt és segítünk tippekkel, hogy mikre ajánlott ügyelni a halak tartása során. Érdeklpdjenek telefonon, vagy küldjenek nekünk e-mailt a weboldalon keresztül, így pontosan tudunk Önöknek információval szolgálni.

Platti

Platti

Trópusi vizek varázslata csupán egy karnyújtásnyira. Ön is egyéni ízlésének megfelelően alakíthatja ki a szemet gyönyörködtető vízalatti tájat. Élvezze azt a megnyugtató érzést, amit lakásának új fénypontja sugároz magából Ha ránk bízza, egyszerű a dolga: díszes akváriumaink olyan rendszert alkotnak, amelyben a világítás és a belső szűrők szerves egységet képeznek magával az akváriumal

Szegedi díszhalak

Szegedi díszhalak

Örülünk, hogy rátalált erre a lapra, szeretnénk tájékoztatni üzletünkről, áruválasztékunkról és árainkról. 1990 óta állunk vásárlóink rendelkezésére, reméljük az Önök megelégedésére. Jöjjön el hozzánk és ismerkedjen meg áruválasztékunkkal. Ha első vásárlásakor hivatkozik internetcímünkre (diszhalak.hu) , 10% kedvezményben részesül.

Tappancs

Tappancs

Üzletünk 1996 óta működik, jelenlegi helyére 2004-ben költözött. Fő profilunk az akvarisztika, de természetesen foglalkozunk hüllőkkel,rágcsálókkal,díszmadarakkal, valamint mindezek tartásához szükséges felszerelésekkel és eleségekkel. A 85 négyzetméteres helységben 42db édesvizi és 4db tengeri akvárium van, továbbá 2db növényes akvárium, összesen 6000liter vízzel.

Tuti menü