Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fórumok képes leírás - Akvarisztika.tlap.hu
részletek »

Fórumok - Akvarisztika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: akvarisztika.tlap.hu » Fórumok
Keresés
Találatok száma - 4 db
Akvakertész

Akvakertész

Hogyan üzemeltessünk sikeresen növényes akváriumot. Tanácsok az Akvakertész fórum tagjaitól, a növényes akvárium technikájáról, saját készítésű felszerelésekről, anyagokról. Növényes akváriumok és fejlődésük bemutatása. Az algák típusai, beazonosításuk és hogyan védekezhetsz ellenük. Minden amit az akváriumi növények tápozásáról kell tudni. Minden amit a CO2-ről tudni kell. Használata, felszerelések.

Akvarista

Akvarista

Itt kezdő és haladó akvaristák osztják meg egymással tudásukat, tapasztalatukat.Kérdezz bátran és légy nyított az ujitásokra. Egy szép akvárium megnyugtatja a lelket és folyamatosan örömet okoz.Ehez azonban folyamatosan fejlesztenünk kell tudásunkat.

Közösségi oldal háziállatoknak

Közösségi oldal háziállatoknak

Állati sok háziállat lakik nálunk: kutyák, macskák, lovak, papagájok sőt még malacok is! Gyere Te is és oszd meg kedvenced fényképeit, videóit és írj blogot. Ismerkedhetsz fajtársakkal, érdekes témákról beszélgethetsz a fórumon, rengeteg vicces videóval és állatos játékkal töltheted az időt jó társaságban. Kedvenced oldalát könnyen elküldheted ismerőseidnek iWiW-en és Facebook-on is, így megoszthatod legújabb élményeiteket. Minden héten új témával várunk a fotó versenyben, ahol sok száz remek kép mellett Te is benevezheted kedvenced egy-egy jól sikerült fotóval. Érdekes, vicces fotókhoz készíthetsz képaláírást a szövegelj játékban. Szavazz a legjobb szövegre és képre, hogy gyarapodjon a gyűjteményünk egy újabb vicces képpel.

Soproni Akvarista Klub

Soproni Akvarista Klub

Sopron és környékén élő akvaristákat fogja össze az oldal.A klub programok ismertetése a cél, de mellette fórumozásra is van lehetőség. Ha sürgős kérdésed lenne használd az üzenőfalat. Különböző témákban általában havonta egy alkalommal meghívott vendég tart előadást. Csatlakozz egy jó csapathoz, nem számít ha kezdő vagy .

Tuti menü