Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapesti akvarisztikai szaküzletek képes leírás - Akvarisztika.tlap.hu
részletek »

Budapesti akvarisztikai szaküzletek - Akvarisztika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: akvarisztika.tlap.hu » Budapesti akvarisztikai szaküzletek
Keresés
Találatok száma - 12 db
African Fish

African Fish

Cégünk afrikai díszhalak forgalmazásával, elsősorban a Tanganyika tóból származó, főként vadonfogott sügérek és harcsák importjával foglalkozik. Sajátosan jó kapcsolatot sikerült kialakítanunk több befogó állomással, így kizárólag a legjobb minőségű halakat küldik el számunkra. A szállítást 2 hetes karantén, majd állatorvosi vizsgálat előzi meg. Az európai színvonalú csomagolástechnikára külön hangsúlyt helyeztünk partnereink kiválasztásakor. Ennek eredményeképp garantálni tudjuk, hogy a beérkező állatokra 24órán belül teljes anyagi garanciát vállalunk.

Akva Csepel

Akva Csepel

Csepeli kisállatkereskedésünkben nagy választékban talál halakat, kisrágcsálókat és díszmadarakat. Hogy kedvencei jól is érezzék magukat, természetesen megvásárolhatja számukra az elhelyezésükhöz szükséges berendezéseket és táplálékokat is. Ha Ön még "kezdő" kisállattartó, bátran kérdezzen! Üzletünkben tanácsokat kaphat a kezdetekhez és vásárolhat szakkönyveket is.

Akvarium Plus

Akvarium Plus

Cégünk több éve foglalkozik akváriumok és akvarisztikai termékek forgalmazásával, ráadásul elsők között vagyunk, akik internetes kereskedelem formájában kezdték el ezt űzni. Hosszú távú tapasztalataink, és kiváló kapcsolataink által megbízható és minőségi termékeket tudunk biztosítani vásárlóink számára.

AquaFauna Kft.

AquaFauna Kft.

Zuglói akvarisztikai szaküzletünkben nagy választékban talál akvarisztikában használatos technikai felszereléseket, akvárium szűrőket, fűtőket, világításokat, dekorációkat, kisebb-nagyobb kiegészítőket. Egyedi méretű akváriumokat, akvárium bútorokat is gyártunk, egyéni elképzelés alapján. Kb. 6000 liternyi akváriumból díszhalak nagy választékát kínáljuk. Száraz és fagyasztott díszhaleledelek nagy választékban! Akvárium szetteket, bútorokat, katalógus alapján, rendelésre készítünk. Zuglói akvarisztikai szaküzletünkben nagy választékban talál akvarisztikában használatos technikai felszereléseket, akvárium szűrőket, fűtőket, világításokat, dekorációkat, kisebb-nagyobb kiegészítőket. Egyedi méretű akváriumokat, akvárium bútorokat is gyártunk, egyéni elképzelés alapján. Kb. 6000 liternyi akváriumból díszhalak nagy választékát kínáljuk. Száraz és fagyasztott díszhaleledelek nagy választékban! Akvárium szetteket, bútorokat, katalógus alapján, rendelésre készítünk.

Békás-halas

Békás-halas

Üzletünk honlapján található webshop két fő részre osztható. Élőlényekre és egyéb termékekre. Az élőlények esetében napi szinten szinkronizáljuk az üzlet és a webshop készletét. Egyéb termékeknél - az üzlet mérete és egyéb technikai okok miatt - a két készlet között nagyobb eltérések is lehetnek

Korallsziget webshop akvárium építőknek

Korallsziget webshop akvárium építőknek

Hallatlan, hogy nem látta még a Korallsziget remek ajánlatait! Az akvarisztikai cég vállalja egyedi akváriumok készítését, karbantartását; ezen felül egyéb kiegészítők forgalmazását is. Ha tengeri akváriumra vagy akvárium szettre van szüksége, szerezzen be náluk mindent, egy helyen. Tekintse meg akvárium áraikat, vagy válasszon a haltartáshoz elengedhetetlen vízszűrők, lehabzók és haleleségek garmadájából. Biztosítson megfelelő körülményeket vízi élőlényeinek, hogy úgy élhessenek az akváriumban, mint hal a vízben.

Kovács Katalin

Kovács Katalin

Madarak széles választéka, kalitkák és felszerelési cikkek, kiváló minőségű madáreleségek, díszhalak, akváriumok és akvarisztikai felszerelések Kisemlősök, Csíkosmókusok saját tenyésztésből, Kutya, macska felszerelések, eleségek

Pán-Amerika

Pán-Amerika

A névválasztással szeretnénk kihangsúlyozni fő tevékenységi körünket. A Közép,- és dél-amerikai kontinens élővilága talán a leggazdagabb és a legvonzóbb mindenki számára. A fajok változatossága és száma elég lehetőséget biztosít arra, hogy egy emberöltő is kevés legyen egy - egy részterület feltérképezésére. Az általunk igen kedvelt Tillandsiák Floridától délre egészen Patagóniáig megtalálhatóak. De számos, szívünknek kedves orchidea nemzetség is ezen e földrészen honos. Emellett persze számos olyan közkedvelt orchidea is megtalálható nálunk, amelyek eredete esetleg Ázsia vagy Afrika, de szívünk azért Közép,- és Dél - Amerika felé húz.

Trionyx

Trionyx

Kínálatból: Aranyhal-Carassius auratus Citromlazac-Hyphessobrycon pulchripinnis Fekete neonhal- Hyphessobrycon herbertaxelrodi Fekete tetra-Gymnocorymbus ternetzi Rózsás díszmárna-Barbus conchonius Szumátrai díszmárna-Barbus tetrazona Ékfoltos razbóra-Rasbora heteromorpha Zebradánió-Brachydanio rerio

Hirdetés
Vad Világ

Vad Világ

Díszállat kereskedelemmel, akvarisztikával, terrarisztikával és kerti tavak, csobogók építésével foglalkozunk. Üzletünkben kultúrált körülmények között széles skálában mutatunk be és árusítunk díszállatokat, akváriumokat valamint a tartásukhoz szükséges felszereléseket, eledeleket. Állattartási szaktanácsadások, folyamatos állatorvosi felügyelet mellett kínáljuk állatainkat a hatályban lévő állattartási törvények betartásával. Célunk minél szélesebb körben népszerűsíteni a kisállattartást, ezáltal a természet szeretetét és tiszteletét.

Vadvilág Akvarisztikai Kereskedés

Vadvilág Akvarisztikai Kereskedés

Vadvilág Díszállat kereskedés: Üzletünkben főleg díszhalakat, vízinövényeket, valamint akvarisztikai felszereléseket árusítunk széles választékban. Kizárólag általunk kipróbált, vagy törzsvásárlóink pozitív tapasztalatai alapján megismert minőségi eleségeket, gyógyszereket és technikai berendezéseket árusítunk. Legyen szó akváriumról, szűrőről, fűtőről, díszhalról, növényről ... nálunk megtalálja. Cím: 1161 Bp Rákosi út 46. - tel: 061 321-61-00 - Nyitvatartás: H-P:9-18-ig, Sz:10-14-ig

Z's PetShop

Z's PetShop

Mindenféle házikedvenc számára, legyen az kutya, macska, kisemlős, madár, hal vagy hüllő. Eledelek, élőeleségek, felszerelések, kiegészítők, kisállatok. Akváriumok, terráriumok készítése egyedi méretre, élő növények, kisemlős eleségek széles választéka, premium és szuper prémium kutya és macska eledelek, világítással és fűtéssel kapcsolatos termékek Gyere el, és ismerkedj meg leendp kedvenceddel! Nálunk kézbe veheted őket, így még tüzetesebben megismerkedhetsz velük. Saját állatainkat kézszeliden adjuk új gazdi gondozásába.

Tuti menü