Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Akváriumi díszhal tenyésztés képes leírás - Akvarisztika.tlap.hu
részletek »

Akváriumi díszhal tenyésztés - Akvarisztika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: akvarisztika.tlap.hu » Akváriumi díszhal tenyésztés
Keresés
Találatok száma - 6 db
Aqua Afrika

Aqua Afrika

Üdvözöljük honlapunkon! Minőségi halak-kedvező áron. Vállaljuk akváriumok berendezését, karbantartását. Kellemes időtöltést kívánunk! Saját készleten lévő halainkból darabszám megkötés nélkül lehet vásárolni.

Bettafarm

Bettafarm

Minden fajtának megvan a maga társas viselkedési módja. Vannak párban élők, mások kolóniában érzik jól magukat. A medence vizének egynegyedét hetente cserélni kell. Erős szűrésre és oxigéndús vízre van szükségük.

Geiger

Geiger

A saját tenyésztésű halak mellett sokféle különleges halfajtát is kínálunk. Több mint 200 akvárium 25 m3 víz. Várjuk kis és nagykereskedők és minden akvarisztikát kedvelő érdeklődését. Sokféle saját tenyésztésű hal, pl. vérplatti, black molli, szumi, tetra. Import halakból is számos fajta, pl. üveghracsa, cápamárna, diszkoszok. Közel 20 éves szakmai tapasztalat, tanácsadás.

Goldfisch

Goldfisch

Csak néhány gondolat mindazon kérdésekre, amelyek a leggyakrabban fordulnak elő a kerti tó tulajdonosok körében. Az egészséges hal mozgása, viselkedése a fajára jellemzőek. Optimális viszonyok esetén jó étvággyal veszi fel a táplálékot, különböző ingerekre azonnal reagál, stb.Ha az észlelt tüneteket nem találjuk meg a következőkben felsoroltak között, vagy a kórmeghatározásuk nem egyértelmű, okvetlenül forduljunk állatorvoshoz, illetve tapasztalt haltenyésztőhöz. Halaink a tavakban sokszor rejtve élnek és gyakran csak a megszokott etetési időben és helyen jelentkeznek. Ezért nagyon fontos, hogy az etetéskor megjelenő halainkat viselkedési szempontból is rendszeresen ellenőrizzük.

Halpiac

Halpiac

Ez a weboldal olyan akvaristáknak készült akik Kelet-afrikai sügérek hobbitenyésztésével foglalkoznak és a szaporulatot értékesíteni kivánják valamint konkrét megoldásértékű információval szolgálhat azoknak a látogatóknak akik afrikából származó különleges díszhalat szeretnének beszerezni.

Sügérföld

Sügérföld

Üdvözlöm a varázslatos Sügérföld honlapjára tévedt látogatót. Engedtessék meg nekem, hogy e színpompás világ lakói között az idegenvezetői szerepet betöltsem. Szerény személyem egyike, a távoli Sügérföld elhívatott, magyarországi képviselôjének, mely felelősségteljes állást 1973 óta töltöm be. Munkaköri feladatom a minél több sügérújdonság behozatalából, tenyésztéséből, és nem utolsósorban azok propagálásából áll. Tehát ennek szellemében kezdjük meg a munkát, néhány szóban ismerkedjünk meg Sügérfölddel és lakóival.

Tuti menü