Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Akvárium könyv képes leírás - Akvarisztika.tlap.hu
részletek »

Akvárium könyv - Akvarisztika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: akvarisztika.tlap.hu » Akvárium könyv
Keresés
Találatok száma - 5 db
A tökéletes akvárium

A tökéletes akvárium

Ebben a gazdagon illusztrált könyvben választ kapunk a következő kérdésekre. Milyen felszerelésekre lesz szükségünk, és azok hogyan működnek? Mely halfajokat tudjuk tartani, és azokból mennyit vásároljunk? Hogyan kell a víz hőmérsékletét, kémhatását, sótartalmát és minőségét szabályozni? Milyen növények, kövek és más tárgyak felelnek meg az akvárium diszitésére? Könyvünk lépésről lépésre ismerteti a különbőző akváriumtípusok létrehozását, fenntartását, valamint résztetesen bemutat mintegy 90 halfajt. Kezdő akvaristáknak és a tengeri akváriumokkal most ismerkedő haladóknak egyaránt ajánljuk ezt a könyvet.

Akvarista kézikönyv

Akvarista kézikönyv

Az akvarista kézikönyv részletes és pontos felvilágosítással szolgál az akváriumi haltartásról. Megtudhatjuk belőle, hogyan kell táplálni, gondozni, megfelelő kondícióban tartani a halakat. Dick Mills, a könyv szerzője a haltartás elismert szakértője és számos e témával foglalkozó könyv írója. Elengedhetetlen a hobbiakvaristáknak!

Akvarisztika

Akvarisztika

A könyv címe: Akvarisztika A könyvhöz kapcsolódó név/nevek: Dr. Ács Eszter (Szerző), Mándics Dezső (Szerző) Kiadó: Panemex Könyvkiadó Kft. A kiadás helye: Budapest A kiadás éve: 2002 Sorozatcím: Tesco-könyvtár/Tesco-otthon ISBN-szám: 963-9090-91-3 Kötéstípus: Fűzött kemény papírkötés Oldalszám: 64 Nyelv: Magyar Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.

Akvárium - abc

Akvárium - abc

Az akvárium sokak számára nemcsak megnyugtató, szép látványt nyújt, hanem hobbit, kikapcsolódást is jelent. Peter Beck akvarista szakember segítségével bepillantást nyerhetünk a természet egy kis részébe, tanácsaival, egyszerű magyarázataival könnyen elsajátíthatjuk az akvárium berendezéséhez és gondozásához szükséges legfontosabb alapismereteket.

Jó játék az akvárium

Jó játék az akvárium

A legrégebbi akvaristák a kínaiak voltak,s már az ókorban apró cserépedénytálakban tenyésztettek aranyhalakat.Örülnék,ha megszeretnéd ezt a szép és hasznos hobbit,és méltó utódja lennél az ókori kínai aranyhal-nemesítőknek.

Tuti menü