Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Akvárium készités képes leírás - Akvarisztika.tlap.hu
részletek »

Akvárium készités - Akvarisztika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: akvarisztika.tlap.hu » Akvárium készités
Keresés
Találatok száma - 12 db
Akva Planet

Akva Planet

Az élet a vízben kezdődött, az ősi óceánban és az élőlényeknek ma is szükségük van a vízre a túléléshez. Testünk nagy része is víz. A víz körforgása az egész bolygóra kiterjed. Eső esik a földre, áztatja a talajt, mely életet ad a növényeknek, összegyűlve patakokban és folyókban a tengerekbe folyik. Az árapály, az áramlatok életet adnak a tengeri élőlényeknek, befolyásolják az időjárást. A víz elpárolog és felhőket formál melyek megint esőt adnak. Árvíz idején megtanuljuk milyen hatalmas erővel bír a víz ahogy áttör akadályokon és magával sodor mindent ami az útjába kerül, száraz időben megtanuljuk milyen fontos nekünk a víz és hogyan kell vigyázni minden egyes cseppjére. Tisztelnünk kell a tiszta, friss vizet és tisztelni a vízi élőlényeket melyek mind a víz szimbólumai. A víz egy pótolhatatlan és sérülékeny lételem. A víz kifejezi az érzelmeinket melyek ugyanúgy folynak és változnak mint a víz.

Akvárium és akvárium bútor

Akvárium és akvárium bútor

Ezen a weboldalon egyedi kivitelezésű akváriumok, terráriumok és a hozzájuk szervesen tartozó egyedi bútorok között böngészhet. Akvárium-terrárium kiegészítők, alapanyagok és színskálák nagy választéka áll rendelkezésére, hogy az Ön igényeinek megfelelően, pontosan tudjuk elkészíteni a kívánt akvárium összeállítását.

Akvárium Install

Akvárium Install

-Akvárium installáció: cégünk alap szolgáltatása az egyedi méretű, különleges formájú akváriumok tervezése és telepítése. Mindig a szakmai követelmények figyelembetartásával igyekszünk a vevői igényeket maximálisan kielégíteni. /A szolgáltatás ára. / -Karbantartás: a legtöbb esetben a megrendelőink csak gyönyörködni szeretnének az elkészült akváriumban, pedig ez nem csak egy dísztárgy. Ha nem tartjuk karban és nem megfelelően gondozzuk, akkor nem sokáig lesz lakásunk, irodánk dísze. Eseti, havi és éves megbízással garantálhatja, hogy szakképzett csapat végzi el a szükséges feladatokat. /A szolgáltatás ára. / -Kiállítási akvárium: tegye standját még különlegesebbé egy speciális akváriummal! A kiállításra egyedi tervek szerint készítjük el az akváriumot, hogy illeszkedjen a céges arculathoz. Az akváriumot meg is vásárolhatja, de bérleti lehetőséget is kínálunk /Egyedi árajánlatért keressen fel minket! / -Szaktanácsadás: ingyenes akvarisztikai szaktanácsadással állunk rendelkezésre minden kedves ügyfelünk és leendő partnerünk részére. /A legjobb ár-érték arányú szolgáltatásunk/

Alga akvárium

Alga akvárium

Honlapunk ízelítőt kíván adni 1991-es megalakulásunk óta elkészített műveinkből. Minden egyes termékünk egyedi megrendelés alapján készülő, az apró részletekig művészi kidolgozású, kézműves munka. Célunk, hogy megrendelőink igényeinek megfelelő, megbízható, magas színvonalú dekorációinkkal kellemesebb légkőrt teremtsünk az élet minden területén.

AquariumDesign

AquariumDesign

Az AquariumDesign egy akváriumok tervezésével, kivitelezésével, bérbeadásával, beszerzésével, szakszerű karbantartásával, költöztetésével foglalkozó cég. Termékeik között megtalálhatóak még vízkezelő szerek, akváriumba való világítótestek, akvárium fűtők, szűrők, valamint halfajták széles választéka is. A cég tehát minden szükséges szolgáltatást és terméket biztosít ahhoz, hogy otthonában, üzlethelyiségében vagy irodájában egy a helyiség hangulatát emelő, a természetet közelebbé hozó, a szobába nyugalmat és harmóniát varázsoló akváriumot telepítsen.

Az akvárium készítő

Az akvárium készítő

Weboldalunk célja, hogy bármilyen akvárium és terrárium készítésével kapcsolatos igényének eleget tudjunk tenni! Raktárkészletünk - Az ország legnagyobb kínál Önnek lehetőséget, hogy elképzelésének leginkább megfelelő, esetleg eddig lehetetlennek tűnő megoldások közül választhassa ki otthona díszét.

Dekorakvárium

Dekorakvárium

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk! Cégünk elsősorban egyedi akvárium és terrárium építésével, komplett kivitelezésével és karbantartásával foglalkozik, de forgalmazzuk nagy múltú gyártók komplett akvárium szettjeit is. Az akvárium szettekhez a minőségéről ismert piacvezető EHEIM, JAGER, TETRA, ARCADIA és az akvárium háttér specialista BACK TO NATURE termékeit ajánljuk és forgalmazzuk. Oldalunk nem akvarisztikai webáruház, éppen ezért szívesen segítünk Önnek a választásban jó tanácsokkal!

Dekorálom Stúdió

Dekorálom Stúdió

Ön jó helyen jár, ha akváriumot szeretne otthonába vagy munkahelyére. Cégünk több éve foglalkozik édesvízi és tengeri akváriumokkal a tervezéstől a teljes megvalósításig. Webshopunkban vásárolhat édesvízi és tengeri akvarisztikai termékeinkből. Oldalunkon megtalálhatja folyamatosan bővülő termékkínálatunkat.

Fish-King Akvárium Bt

Fish-King Akvárium Bt

Célunk, hogy ügyfeleink a legmodernebb esztétikai és technikai elvárásoknak megfelelő eszközök mellett, a legmagasabb szintű kiszolgálást is megkapják. A Fish-King Akvárium Bt. nemcsak azoknak nyújt komplett megoldásokat, akik hobbiként foglalkoznak az akvarisztikával. Azoknak is a figyelmébe ajánljuk magunkat, akik egy különleges dekorációval szeretnék lakásukat, irodájukat, környezetüket díszíteni, akik ezzel örömet szereznének családjuknak, ügyfeleiknek, kollégáiknak, vagy saját maguknak.

Hirdetés
Foszforeszkáló kavics, homok

Foszforeszkáló kavics, homok

Szeretne egyedi akvárium dekorációt? Akkor a legjobb helyen jár! Foszforeszkáló kavicsokkal, homokkal teheti varázslatossá pikkelyesei élőhelyét. Egyedi mintát festhet kőre, fára, mely a sötétben fedi fel szépségét. Használata nagyon egyszerű, ecsettel vagy hengerrel a felületre felvihető. Feltöltődéséhez nincs szükség speciális fényforrásra, akár a félig leeresztett redőny alatt beszűrődő fény is feltölti annyira, hogy egész éjjel - fokozatosan halványulva - világítson.

Ko Di

Ko Di

Gyerekkori szenvedélyem az akvarisztika. Sok kisebb akvárium után 2000-ben építettem meg az első nagyobb akváriumot, melyet az üzletemben helyeztem. Mivel itt sokan látják, többen kértek meg hasonló építésére.

Panni

Panni

Ezen az oldalon On-line megrendelheti akváriumát, melyet lehetőség szerint egy héten belül elkészítünk! A kész terméket Bp. XXI-kerületben lehet átvenni, illetve futárszolgálat szállítja házhoz. Üzletünkben minden kiegészítő eszköz kapható, illetve szaktanácsadással is állunk szíves rendelkezésükre.

Tuti menü